Avís legal

Enginyeria Sergestec S.L., amb CIF/NIF no: B65594434 i direcció en: C/ Orient, 78, 4a Planta Despatx 13, 08172 – Sant Cugat Del Vallés (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il•lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: www.sgt.cat

Que Enginyeria Sergestec S.L. consta inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA, Tom 44847, Foli 65, Fulla B, inscripció 1 a.

Amb els límits establerts en la llei, Enginyeria Sergestec S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Enginyeria Sergestec S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Enginyeria Sergestec S.L. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Enginyeria Sergestec S.L. no pot controlar. Per tant, Enginyeria Sergestec S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Enginyeria Sergestec S.L. o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment exprés de Enginyeria Sergestec S.L..

Així mateix, per a accedir a alguns dels serveis que Enginyeria Sergestec S.L. ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de Enginyeria Sergestec S.L. amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web.

L’informem també que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant email a: sgt@sgt.cat o en l’adreça: C/ Orient, 78, 4a Planta Despatx 13, 08172 – Sant Cugat Del Vallés (Barcelona).


Som-hi?

Contacta amb nosaltres a les nostres oficines, per telèfon o e-mail.
Estarem encantats de rebre't!