SERVEIS

BIM

El nostre segell de qualitat està basat a mantenir-nos a l’avantguarda tecnològica, estant sempre actualitzats amb les eines que ens ofereix la tecnologia a cada moment i situació.

 

SGT ofereix els seus serveis tècnics d’enginyeria i arquitectura sempre assumint la metodologia BIM com la base del disseny. Per a això compta amb un equip especialitzat en l’ús d’aquesta eina que ens permet desenvolupar:

Gestió BIM

Creació de processos, tècniques, eines i estratègies per a assegurar el compliment dels requisits BIM que sol·licita el client.

Modelatge BIM

  • Projectes executius (LOD300): Modelatge per a projectes executius, de principi a fi, íntegrament realitzat en BIM, a partir de la generació de models perfectament coordinats i lliures de col·lisions.
  • Documentació constructiva (LOD400): Desenvolupem models BIM amb nivells de desenvolupament major als d’un projecte executiu per a així poder generar documentació constructiva i plans de fabricació.
  • Models AsBuilt (LOD500): Generem models As Built BIM on anem plasmant les diferents modificacions que es produeixen en obra. En funció de la utilitat del model AsBuilt fixem els continguts tant a nivell gràfic com d’informació.

Coordinació BIM 360

Es realitza la coordinació de cada disciplina (Arquitectura, Estructura, MEP.) amb la finalitat de detectar incongruències entre projectes, interferències i falta d’informació, generant una comunicació pròxima amb cada especialista i realitzant reunions en conjunt.

Pressupostos BIM

Es prepara i codifica el model per a poder extreure amidaments i, d’aquesta manera, ser capaços d’elaborar un pressupost detallat amb TCQ directament linkat a BIM.


Som-hi?

Contacta amb nosaltres a les nostres oficines, per telèfon o e-mail.
Estarem encantats de rebre't!